Referenser

Referenser

”Daniel har visat ett stort engagemang, kompetens och intresse för att bidra och medverka till att vi utvecklar ett Entreprenöriellt förhållningssätt i våra verksamheter, vilket omfattar förskolor och grundskolor. Vi känner stor tillit för Daniels insatser och jag kan varmt rekommendera honom till andra.”

Karin Vestman

Resultatenhetschef Avesta kommun

”Daniel har visat ett mycket stort engagemang, intresse och kunnande inom området entreprenöriellt lärande. Han har också i sin roll knutit till sig och skapat ett nätverk utav representanter från högskolan/ universitetet, myndigheter, organisationer och näringsliv. Därtill har framgångsrikt sökt och beviljats medel från Skolverket för olika projekt.  Jag kan varmt rekommendera Daniel till framtida uppdrag.”

Mikael Carstensen

Förvaltning/Affärsområdeschef- JENSEN gymnasium

”Daniel är en mycket uppskattad lärare och coach och har utvecklat Ung företagsamhet samt entreprenöriellt lärande på vår skola. Vi ger våra allra bästa rekommendationer till Daniel i hans fortsatta karriär och utveckling.”

Birgitta Ringström

Rektor- JENSEN gymnasium Göteborg

”Daniel var otroligt engagerad i att utveckla varje spelare under sin tid som elittränare i GBC. Han var en stor tillgång både som inspiratör såväl som organisatör.”

Per Köhler

Elittränare – Göteborgs Bechvolleybollsklubb

”Daniel är en mycket positiv och driven person som har ett högt arbetstempo och som inte är rädd för att anta nya utmaningar eller för att arbeta hårt och hr ett mycket stort engagemang för sina kolloegor och elever.

Elin Dahm

Rektor Thorén Business School