Home   Bedömning    Filmarkiv Bedömning För Lärande

 Filmarkiv Bedömning För Lärande

För er som är intresserade utav att fördjupa Er inom formativ bedömning hittar Ni en sammanställning av filmer och videoklipp. Sammanställningen finns även digitalt i Pearltrees för Er som enkelt vill kunna få en översikt av de olika filmerna och videoklippen. I sammanställningen hittar ni bland annat filmer från Skolverket, GR Utbildning, UR Samtiden, Dylan William, Pedagog Stockholm och Skolvärlden.Sammanställningen kommer uppdateras kontinuerligt med länkar till gamla såväl som nya filmer inom formativ bedömning. Följ oss på Formativ bedömning ordmolnsociala medier eller på bloggen för att ta del av nya uppdateringar med tips på nya filmer och videoklipp inom formativ bedömning. Om det saknas filmer som saknas lägg gärna en länk till filmen i kommentarsfunktionen.

Klicka här för att komma till sammanställningen i Pearltrees

Skolverket

Skolverkets filmer Prov, bedömning och betygssättning

Skolverket, Allmänna råden för planering och genomförande av undervisning

 Skolverket, Kollegialt lärande och formativ bedömning

Skolverkets filmer om att sätta betyg

3 Comments so far:

  1. […] Syftet med det systematiska kvalitetsarbetet är att identifiera, prioritera, samtala och skapa delaktighet om måluppfyllelsen och utvecklingsområden i relation till de nationella målen. Kvalitetsarbetet består av en cyklisk process där man skal l följa upp, analysera, dokumentera, planera och utveckla utbildningen och undervisningen men målet att öka eleverna måluppfyllelse. Var är vi? Vart ska vi? Kurs och ämnesplaner-Gr. Digitala verktyg för formativ bedömning @ Nordström Education.  Filmarkiv Bedömning För Lärande – NORDSTRÖM EDUCATION. […]

  2. […] Gäster i dessa lägenheter har tillgång till ett eget poolområde. Under vinterhalvåret (12 oktober – 25 april) har lägenheterna med högre standard en åldersgräns på 16 år. Under sommarhalvåret är åldersgränsen 14 år. TvårumslägenheterAlla lägenheter har sovrum och vardagsrum. Hur gör man Del 3 Choklad.  Filmarkiv Bedömning För Lärande – NORDSTRÖM EDUCATION. […]

  3. […] Mikael_parknas: 3 snabba tips från John Hattie… Munkegärdeskolans bedömningpolicy, .docx. Plan1.jpg (1034×776) Sommarläsning #3.  Filmarkiv Bedömning För Lärande – NORDSTRÖM EDUCATION. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

www.nordstromeducation.se