Home   Bedömning   Presentation BFL+IKT

Presentation BFL+IKT

Digital verktygslådar kommer en inspelad presentation från en föreläsning om hur lärare kan arbeta med bedömning för lärande  med stöd av digitala lärresurser. Till presentationen finns även en en utbildningsmodul med en tillhörande beskrivning av samtliga digitala verktyg (lärresurser) i verktygslådan.

 

 

Presentation BFL+IKT

bflikt-i-sotenas

2 Comments so far:

  1. […] Course details. Online Privacy & Security. Framtidens Läromedel – Program Stockholm. Min plats för lärande. Kunskapsguiden – För dig som arbetar med hälsa, vård och omsorg. Multimediabyrån återuppstår! Free Technology for Teachers: 10 Good Google Docs, Sheets, and Forms Add-ons for Teachers. ACCESS DENIED. Hoc-4. Simple free learning tools for students and teachers. Tülays IKT-sida: Bästa pedagogiska spelen på engelska. Testmoz – The Test Generator. PurposeGames.com – Create & Play Online Games. Presentation BFL+IKT – NORDSTRÖM EDUCATION. […]

  2. […] Tre filmer om betygssättning. Förstå kunskapskraven: Att utveckla ett resonemang. Presentation BFL+IKT – NORDSTRÖM EDUCATION. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

www.nordstromeducation.se