Home   Bedömning   Föreläsningar om fem nyckelstategier

Föreläsningar om fem nyckelstategier

Formativ bedömning ordmolnHär hittar ni några inspelade presentationer om de fem nyckelstrategierna inom formativ bedömning som spelades in inför en föreläsningsserie under förra året. Föreläsningarna är en sammanfattning om aktuell forskning inom området, Skolverkets allmänna råd samt en rad konkreta undervisningstekniker som kan prövas i det egna klassrummet. Formatet är en sammanfattning och beskriver på ett översiktligt sätt de fem nyckelstrategier.

Länk till Youtubekanalen.

One Comment so far:

  1. […] 3 Återkoppling som för lärandet famåt. 4 Aktivera eleverna som lärresurser för varandra. 5 Eleven ägare av sin egen lärprocess. Formativ bedömning. Kamratrespons. Okategoriserat. Föreläsningar om fem nyckelstategier – NORDSTRÖM EDUCATION. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

www.nordstromeducation.se